Når juletrafik og julestress rammer højdepunktet kan man falde i fælden og tage nogle halvgode eller deciderede dårlige beslutninger. Derfor kan det være en gode ide at komme julen på forkant.

I denne artiklen vil jeg påpege et tip som firmaer med fordel kan benytte ”bestil firmajulegaverne i god tid”, og her er de 3 grunde til at du godt kan begynde at se dig efter julegaverne her i starten af August måned selv om det virker helt forkert.

  1. Du finder de rigtige firmajulegaver for 2015. Du undgår at tage en hurtig beslutning i sidste øjeblik og ender med at give de ansatte 3 flasker rødvin, som du også gjorde sidste år.
  2. Du sparer penge. Hvis du bestiller julegaverne nu er der helt sikkert flere steder du kan få en slags ”early bird” rabat.
  3. Du er sikker på at julegaverne bliver leveret i god tid.

Vil du i år give dine kunder og ansatte en julegave med et personligt præg, så giver en tidlig bestilling også muligheden herfor. Eksempelvis. Håndlavet chokolade i en trææske med jeres logo på, samt en personlig hilsen.

Det vil helt sikkert skille sig ud fra de sædvanlige julegaver med 3 flasker rødvin med en proptrækker fra Georg Jensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *