Mit valg som vegetar

Jeg blev vegetar i sin tid, fordi jeg ikke syntes, at man skulle behandle dyr, som man gør. Mange dyr lider under produktionen eller er i alt for små bure, og det vil jeg ikke tilbyde dem, bare fordi jeg er sulten. Endvidere har jeg fået en bedre tarmflora, siden jeg droppede kødet. Jeg er dog ikke veganer og nyder af og til et glas mælk og et kogt æg. Sommetider synes folk jeg er åndssvag, fordi jeg ikke spiser kød, men omvendt synes jeg de er åndssvage, fordi de spiser kød. Herved kan man aldrig blive enige.

 

BiosymEn lang forkølelse

For noget tid siden var jeg oppe hos min læge. Jeg havde i længere tid været forkølet, og jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg var så hårdt ramt. Da vi havde snakket lidt frem og tilbage, forklarede hun mig, at man kunne komme i vitaminunderskud, og man kunne derved få et dårligt immunforsvar. Hun spurgte da, om jeg var veganer eller vegetar, og jeg svarede, at jeg var vegetar. Herefter sagde hun, at jeg derfor burde spise et kosttilskud, da det ikke var sikkert, at jeg fik alle mine vitaminer gennem min kost. Da jeg kom hjem, gik jeg straks i gang med at søge på nettet efter kosttilskud. Her fandt jeg Biosym, der virkede som det bedste produkt for mig.

 

Kosttilskuddet Biosym hjalp

Da produktet blev sendt hjem til mig, begyndte jeg straks at tage dem. Jeg skulle tage en pille hver dag og gerne om morgenen. Lige siden har jeg slet ikke været syg. Jeg ved ikke om det er et heldigt sammentræf, eller om det ganske enkelt er vitaminerne, der har styrket mit immunforsvar. Om ikke andet vil jeg stærkt anbefale vitamintilskuddet, da det giver en masse energi, og man har det bedre i kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *