udvekslingsstudent

Vi tager et kig på, hvorfor du bør være exchange student i udlandet.

Det at rejse er noget, der virkelig formår at udvikle dig som person. Du lærer en masse om andre lande, og du udvikler dig. Du får en masse nye indtryk og indser, at der er andre måder, man kan styre et land på end herhjemme. Vi vil her komme ind på, hvorfor vi mener, at det er så god en ide at være exchange student i udlandet. Klik her og læs mere om det at være exchange student.

1: Bliv bedre til sprog

Du vil selvfølgelig blive bedre til det sprog, der tales i landet, hvor du er exchange student. Om du befinder dig i New Zealand, Argentina, Italien, Frankrig eller Tyskland, så vil dine sproglige evner blive forbedret markant. Der er mange exchange students fra Danmark, der har været i USA, som taler engelsk på et niveau, der er meget højere end det, den gennemsnitlige dansker taler. Det skyldes, at det simpelthen kommer helt naturligt ind, når du hver dag hører engelsk, hvad end du befinder dig i USA, New Zealand, Australien, England eller et andet engelsktalende land.

2: Stift bekendtskab med andre skolesystemer

Du vil lære en masse ting fra andre skoler. Som exchange student lærer du, hvordan elever i udlandet lærer nye ting. I Frankrig er indlæringen eksempelvis en helt anden, end den er herhjemme.

3: Få nye venner

Du kan få en masse nye venner, når du er exchange student. Det betyder, at du kan se frem til en masse gode og dejlige oplevelser, når du er i udlandet. Der vil være rigeligt med tid til sociale arrangementer, og det skal du nok få lov til at opleve på en masse forskellige måder som udenlandsk exchange student.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *