Cigaretter og chokoladeis

ecigaretVi er alle forskellige og vi har alle hver vores lyster. Af en eller anden mærkelig grund, så får jeg altid ufattelig meget lyst til at ryge, når jeg spiser chokoladeis og ikke nok med det, så får jeg også lyst til chokoladeis, når jeg ryger. Dette har lidt medført, at jeg sundhedsmæssigt ikke er på toppen, men til en start, så bekymrede jeg mig om alt andet end netop det. Det er lidt typisk mig at flygte fra problemerne, hvilket jeg jo blandt andet forsøgte mig med gennem chokoladeisen og cigaretterne. Dog kom der pludselig en dag, hvor jeg satte mig ned med en omgang chokoladeis, at jeg efter noget tid bemærkede, at jeg besynderligt nok ikke havde lyst til at ryge. Overhovedet! Dette kom virkelig bag på mig, da det aldrig havde hændt førhen. Pludselig havde jeg heller ikke lyst til at spise is, hvilket førte til, at netop den dag, blev dagen, hvor jeg lagde alle usundhederne på hyldene for alvor.

 

E-cigaret og ingen is

Jeg besluttede mig derfor for at kvitte røgen og isen og i stedet påbegynde sunde madvaner, samt motion, hvilket var nemt nok. Røgen var dog ikke helt lige så nem at komme af med. Jeg fandt dog en løsning gennem et rygestop med e cigaret, da jeg en dag sad foran computeren og søgte efter en masse spørgsmål og svar om e cigaretter, så eg kunne finde ud af, om e cigaretten virkelig var noget for mig. Jeg læste og læste, og besluttede mig i sidste ende for, at prøve mig frem med en e cigaret. Jeg bestilte en med nikotin og var nu uhyrlig spændt på at modtage den, så jeg kunne prøve den. Nu gjaldt det bare om at vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *