En ting, som de fleste mennesker vil være enige om, er, at der nu er intens konkurrence mellem feriedestinationer i hele verden. De fleste af os har kun et par dyrebare uger årligt at komme væk fra vores dagligdag og slappe af i en oversøisk destination – men med så mange valg, hvordan vi beslutter? Jamen, hvad med Kreta? Dette fantastiske ø har været omfattet af en stigning i popularitet i de seneste par år, med vandreferier er uden tvivl den bedste måde at udforske. Så hvad gør det værd at overveje en ferie, der involverer gå i Kreta? Spørgsmålet burde måske være – hvad er ikke at elske om Kreta?
Kreta er selvfølgelig om så meget mere end sin fjerne fortid. kretaDette er en rystende smukke ø med fantastiske bjergkæder og store plante forekomster. Det er med rette berømt for sine strande, bugter og små havnebyer, samt venlighed og charme af dets folk. I modsætning til visse andre dele af Middelhavet, er Kreta stadig synligt en vild og uspoleret ø. Det har en lang række områder af næsten urørte flora og plante fauna og fantastiske muligheder for walking.
Nogle af Kretas bedst bevarede hemmeligheder er ikke nødvendigvis så let at nå ad vej. Nogle af dem er heller ikke særlig godt fremhævet på normale turistkort. Derfor er nogle mennesker foretrækker måske at tage en ferie, der involverer rejser til Kreta under vejledning af en ekspert rejseleder.

Det betyder, at du ikke kun vil komme til at se de ting, der ikke er nemt tilgængelige ad vej, men også at du ikke vil gå glip af nogle store muligheder og oplevelser, bare fordi du ikke var klar over, at de var der. Gåture i Kreta giver mulighed for virkelig at opleve øen og dens befolkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *