Jeg købte for mange år siden min første bøtte med kreatin, og der er ingen tvivl om, at det har været en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Det har virkeligt været godt, og jeg har simpelthen bare været så glad for at jeg gjorde det. Det er altså virkeligt lækkert, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan det kan være, at jeg ikke fandt ud af dette noget før. Det er altså virkeligt skørt, og hvordan jeg lige skal forklare at sådan noget her hænger sammen det ved jeg simpelthen ikke.

kreatinDet er dog sådan, at jeg for nogle år siden begyndte at bruge kreatin. Det var sådan, at jeg meget hurtigt begyndte at mærke en effekt af det her kreatin. Der var altså lige fra starten af, ingen tvivl om, at det her kreatin virkede super godt. Det var altså virkeligt rart, og jeg er simpelthen så glad for at det kunne lykkedes mig, at gøre noget så nemt. Det var simpelthen så super smart, og lige siden jeg begyndte på kreatin, så er alt simpelthen bare blevet nemmere for mig at løfte. Jeg kan altså virkeligt mærke at jeg rent fysisk er blevet stærkere på grund af kreatin.

Behov for kreatin

Det er også derfor, at når jeg tager de obligatoriske pauser, som man skal tage fra kreatin engang imellem, for ikke at skade sig selv, så kan jeg virkeligt også mærke hvor meget jeg rent faktisk kan mærke at jeg mangler kreatin i min krop. Der er altså slet ingen tvivl om, at jeg på den ene eller den anden måde er ret afhængig af kreatin. Det gør dog ikke noget, for jeg holder mine pauser, og jeg nyder kreatin når jeg kan være det. Desuden så er kreatin godt for min krop så længe jeg holder mine pauser. Det ville altså være det samme som at være afhængig af æbler. Det er ikke skadeligt, og det er det samme med at være afhængig af kreatin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *