Så er det ikke en helt dum  ide, der er rigtig mange fordele ved et pillefyr, fremfor et ældre  fyr, som f.eks. et oliefyr.

For det første er et pillefyr meget mere miljøvenligt,  end så mange andre former at fyre på. Det betyder at du kan være  med til at sikre et bedre miljø til dem der kommer efter os, og  skal bo her mange år endnu.

pillefyr 3Det er også billigere at fyre med et pillefyr,  fremfor med et oliefyr. I takt med at oliepriserne stiger, så  stiger prisen logisk nok, også på at fyre op med et oliefyr.  At fyre op med træpiller, er en generel billigere løsning end at skulle  købe olie til at fyre op med. De er heller ikke lige så farlige.

Et pillefyr fungere på den måde, at den brænder  træpiller af, inde i en form for ovn. Det genere så en masse  varme som bliver sendt ud i huset. Et pillefyr skal man ikke selv gå at fylde piller på hele tiden, men man kan nøjes  med at fylde på en større beholder, som den selv henter piller fra.  Alt efter ens behov, kan man nøjes med at fylde piller på sin beholder  til sit pillefyr, mellem 1-7 gange om ugen. Bor du i et stort hus, der  kræver meget varme, så er det logisk at du skal bruge flere piller  til det, og du vil derfor blive nød til at fylde tanken til dit pillefyr, oftere.

 

Så hvis du skal ud og investere i et nyt fyr,  så er det helt klart værd at tage et kig på et pillefyr.  Du vil i længden kunne spare mange penge på at fyre med et pillefyr,  fremfor så mange andre måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *