Ejendomsservice er enormt vigtig, hvis du gerne vil vedligeholde din bolig og de omliggende arealer. Med ejendomsservice undgår du, at skulle betale for dyre og omfattende reparationer på boligen, når du sørger for jævnligt at få tjekket op på diverse skavanker. 

Dette kan en professionelt ejendomsservicevirksomhed hjælpe dig med. Læs med her og find ud af, hvilke opgaver ejendomsservice konkret omfatter. 

Ejendomsvirksomheder hjælper dig med det hele

Ejendomsservice kan klare store som små opgaver og tilbyder en bred vifte af diverse ydelser. Dette kan for eksempel omfatte mindre vedligeholdelsesopgaver som tappevask, vinduspudsning, opsætning af brandalarmer eller snerydning og saltning om vinteren. 

Hos Glad Ejendomsservice får du også tilbud om ejendomsservice på hele Sjælland, der kan tilbyde ydelser som algerens, fliserens, reparation af vandskader, facaderens og diverse tilsyn. Ejendomsservicevirksomheden fokuserer på god kvalitet og aftaler, som du kan stole på. Du kan derfor trygt bestille en dygtig handyman direkte ud til din bolig og få styr på både hus og have.

Bestil en vicevært eller en gårdmand

Hvis du ejer en boligforening, så er det essentielt at have vicevært tilknyttet. Viceværten tager sig af en række essentielle opgaver, som gør at selve boligen og boligforeningens beboere har det godt. Hvis der også er tilknyttet et udendørsareal til boligen. så er det en god ide også at have en gårdmand. En gårdmand kan hjælpe med at vedligeholde de grønne arealer, og kan samtidig varetage storskrald og dagrenovation for foreningen. Dette kan en ejendomsservicevirksomhed også hjælpe dig med. 

Ejendomsservicevirksomheder tilbyder ofte ydelser, der både kan tilknytte en gårdmand og en dygtig vicevært direkte til din forening, som har god erfaring med tjansen. En vicevært varetager for eksempel et hav af vigtige opgaver for foreningen som for eksempel døgnvagter, almene tilsyn, flyttesyn, administration af nøgler og meget mere. Når du bestiller en erfaren arbejdsmand gennem en ejendomsservicevirksomhed, så ved du at kvaliteten altid er i top. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *