Indkøbsvogne

Hver dag træffer vi valg i vores liv, der påvirker miljøet og klimaet. Fra hvad vi spiser til hvor mange børn vi beslutter at få, er der meget, vi kan gøre for at reducere vores miljømæssige fodaftryk for at give mere plads til dyr og planter.

Læs videre og find ud af hvordan.

Bæredygtige indkøbsvogne

I stedet for at bruge tonsvis af plastikposer til de daglige indkøbsture, kan du erstatte dem med en indkøbsvogn, som du kan tage med dig over alt og bruge gentagelige gange. Dette vil gavne miljøet, da det tager over 1000 år for plastikposer at nedbrydes og de forurener jord og vandveje. Disse indkøbsvogne er også nemme at bruge og det er en simpel løsning på et stort problem.

Reducer dit forbrug                            

At være mere bæredygtig er ikke et let opnået mål, som du kan krydse af og gå videre til den næste ting på listen. Det er en livslang rejse, hvor du lærer, eksperimenterer og deler med andre. Du kan dog starte med at reducere dit forbrug. Mennesket er forbrugere, men vores konstante overforbrug er mere skadeligt end man går og tror. At stoppe og stille spørgsmålstegn ved, hvad du har brug for, er det første store skridt til at være mere bæredygtigt – og du vil blive overrasket over, hvor mange penge det også sparer.

Genbrug

Du hører det nok hele tiden, men genbrug er virkelig vejen frem. Chancerne er, at hvis du overvejer at tage skridt mod en mere miljøvenlig livsstil, så genbruger du nok allerede. Men kunne du forbedre dine genbrugsevner? Du kan genbruge næsten alt fra batterier til papir til biler. Inden du smider det væk, skal du tage et øjeblik og finde ud af om du i stedet kan genbruge det. Det er yderst vigtigt, da affald har en enorm negativ indvirkning på det naturlige miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *