Tagrenovering

Alle husejere har før eller siden stillet selv spørgsmålet: tagrenovering eller nyt tag. Inden du beslutter dig, så undersøg dit tag godt og grundigt. Find ud af om taget har:

  • Revner
  • Skader
  • Huller
  • Løse tagplader
  • Fugt i spærrerne  

Hvis der er nogle enkelte knækket tagplader, kan det måske godt betale sig med en renovering af dit tag. Denne tagguide kan hjælpe dig lidt mere på vej til din beslutning. Hvis der ikke er store og omfattende skader på dit tag, er det måske ikke nødvendigt at skifte det ud.

Hvad er bedst – tagrenovering eller nyt tag

Det er forskelligt fra hus til hus hvad der er bedst for det enkelte hus. Men hvis du ved dit tag er gammelt og der har været reparationer derpå af flere omgange er det bedste nok med et nyt tag. Men er det mindre en 50 år gammelt, kan en renovation være et ganske godt valg. Du kan få skiftet det der mangler eller er ødelagt, få en grundig tagrensning og en god omgang maling bagefter, så er du igen godt kørende med dit nuværende tag. Dette er den billigste løsning, men det er ikke sikkert det er den bedste løsning for dit hus.

Når din beslutning er truffet

Kan du finde tre gratis og uforpligtende håndværker tilbud ved at trykke her. Disse håndværkere står klar til at hjælpe dig, uanset om du vælger nyt tag eller en tagrenovering. Hvis det er tagrenovation der er dit valg, er dette også det billigste for dig. Husk det altid er en god ide at forebygge skader end det er at tage hånd om, når skaden er sket. Derfor er det en god ide at gennemgå dit hustag hvert forår, når sneen er væk og hvert efterår inden sneen igen kommer tilbage. Derved er du helgarderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *