motoriseret

For 2 dage siden var jeg lige en lille tur nede og handle på Vesterbro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker.Indledningsvist blev jeg en smule indigneret, og ville mest af alt helst irettesætte alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. På min mobil fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatter til Tier, som var det program jeg havde installeret på min mobil.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder jeg kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for kroppens sanser

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum i en radikalt anderledes form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny rabatkode til parkering med appen ParkMan, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en form for rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Navnet inliners referer faktisk til at hjulene står på en linie. Det er utrolig underholdende og muntert, og på trods af at jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med fornem og overraskende smart skaterhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og resultatet var selvfølgelig at jeg styrtede.


Herefter var der et par unge fyre der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var sjovt at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med en af de der professionelle compound buer på Amagers Action Center, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, skyde med hardballvåben udendørs på Skovbanen i Taastrup og sidst men ikke mindst at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *