Vejret i de fleste dele af verden har været svært at forudsige især i den seneste tid. Grunden til at dette er tilfældet skyldes den globale opvarmning og dens virkning, da de kan mærkes i alle regioner i verden. Der er mange faktorer er som ændrer vejrforhold. europeEn ændring i atmosfæren, uanset hvor lille kan i høj grad ændre hele systemet således kan man ikke påberåbe sig en prognose for vejret helt som nogle af de begivenheder, der finder sted i atmosfæren ikke er forudsigelige.

Vejret i Europa har været ganske uforudsigelig i de seneste dage. De kolde oplevet magi er endnu koldere. vejret i europa, især i de forskellige dele stærkt afhænger af forskellige faktorer. En af de faktorer, der påvirker vejret i Europa er den vinkel af solen. Det er også afhængig af Jordens akse. Dette påvirker den mængde sollys, der er i stand til at nå overfladen af jorden. Når den indirekte sollys, der modtages på overfladen er mindre end den direkte, så vejret er koldt. Den geografiske beliggenhed af de forskellige lande i Europa er også en stor faktor. De områder, der ligger tæt ved havet områder oplever deres egen vejr. Dette er fordi der er en afgørende faktor, som er vandområdet. Det regulerer temperaturen der som bekendt er stor faktor for hvordan vejret er.

For områder, der ligger tæt på skovområder samt bjergområder, er vejret i de fleste tilfælde det meste køler som et resultat af de underliggende funktioner, som også spiller en vigtig rolle i reguleringen af temperaturer. Hvor områderne er lidt ørken lignende, så vejret findes at være blæsende grund af manglende barrierer såvel som meget varmt. Årstiderne også bestemme vejret af de enkelte regioner i Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *