Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt – det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du har sikkert hørt det utallige gange før: det er vigtigt for miljøet at benytte sig af affaldssortering. Men hvorfor er det netop, at affaldssortering er så godt for miljøet og for vores fremtid? For det første er affaldssortering nødvendigt nu, hvis samfundet ønsker at nå miljømålene og reducere forureningen.

Skab gode betingelser for vores klima

For det andet, så når det gælder affaldssortering, kan det faktisk være noget af det vigtigste, når vi i fællesskab skal skabe gode betingelser for vores jordklode og klimaet generelt i verden. Selvom det måske ikke føltes som om, det du gør, har betydning, har det det virkelig. Hvis vi alle sammen gør en lille smule, kan det i sidste ende blive til rigtig meget. Hvis vi alle for eksempel valgte at affaldssortere vores plastik i blød og hård plast, kan virksomhederne derude, som benytter plastik i deres produktioner, bruge dette genbrugsplast (som du jo har sorteret). Så skal virksomhederne ikke ud at belaste vores allerede belastede jordklode med at producere nyt plastik. By Bangs produkter kan hjælpe med dette.

Affaldssortering er både nemt og godt for klimaet

For det tredje er der mange steder i landet, allerede kommet obligatorisk affaldssortering fra kommunen af. Så hvorfor ikke gøre det til en god vane at affaldssortere, nu hvor det er så nemt. Og til de produkter, som du ikke kan affaldssortere igennem kommunens skraldeprogram, kan du nemt samle selv og køre ned på genbrugspladsen med. Dem er der nemlig masser af omkring i Danmark. Og du vil helt sikkert få det godt med dig selv og jordkloden, hvis du begynder på affaldssortering.

Husk også at der flere og flere steder i byerne er begyndt at komme affaldssortering på offentlige steder. Så husk at benytte dem, så vi i fællesskab kan skabe gode betingelser for vores klima og vores fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *