Stratego er et strategispil, der minder om skak. Spillets brikker er designet med udgangspunkt i Napoleons krigene, og derfor føler man sig hensat til at udføre strategiske krigsslag fra den gang. Stratego regler er simple, men giver mange muligheder, og derfor venter spændende slag forude for spillerne.   

Stratego, ikke et nyt spil

Stratego blev allerede udviklet lige efter 2. verdenskrig, og er sidenhen blevet spillet af både børn og voksne. I 1980’erne blev Stratego spillet meget populært i Danmark. Og nu er det et spil, som igen er blevet populært at spille i Danmark. Her kan du finde mere viden om Stratego og Stratego regler.

Opstart af Stratego

Spillet er for 2 spillere, hvor hver spiller har 40 brikker, som er ens for begge spillere. Man starter med at stille sine brikker op foran hindanden ligesom i skak.  En god idé er at beskytte flaget med bomber, men kan også sammenblandes med andre enheder, der kan snyde fjenden.

Stratego regler

Brikkerne har forskellige rang, og brikken med den højeste rang slår modstanderens brik. Hver spiller må i hver omgang kun flytte en brik. Bomber og flag kan ikke flyttes. En spiller kan angribe modstanderen, når en brik står ved siden af modstanderens brik. Spilleren melder angreb, og fortæller rangen af egen brik. Vinderen af angrebet er den med den højeste rang. Stratego regler for at vinde spillet er, at skal man finde modstanderens flag. Mere viden om Stratego og Stratego regler.

Husk en god hygge, mens I spiller Stratego

Når du skal spille Stratego med en god ven, så er det lækkert at have noget godt at spise, når slagene skal udkæmpes på brættet. Det kunne fx være en god gang pandekager, som giver hjernen masser af energi, som den får brug for. Klik her og find den lækreste opskrift på pandekager, som hele familien vil elske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *