Køkkenet er muligvis det mest brugte rum i en bolig. Nogle bruger flere timer i køkkenet end andre, men køkkenet er der, hvor mange af dagligdagens gøremål foregår. For mange står menuen i løbet af ugen skrevet i sten og er oftest bestående af havregrød, rugbrød og spagetti med kødsovs. I disse tider under pandemien er der mange, som har ekstra tid mellem hænderne og derfor kunne det være en sjov og hyggelig opgave at udvide sin horisont i køkkenet.

Lav en god gammel klassiker

I dag er der mange nye madvaner, men alle kan vist blive enige om at de gamle opskrifter aldrig svigter. Sommeren er lige om hjørnet og derfor kunne man forsøge sig med en dejlig og frisk rabarbergrød. Det er en dessert, som går rent ind hos alle aldre og kan laves i store portioner, som kan gemmes til senere dage. Rabarbergrød er god i solen ligeså vel som inde foran TV’et om aftenen. Dog er det ikke alle, som har opskriften bag øret og der er det heldigt at man kan hoppe på nettet og finde en opskrift skridt for skridt.

Prøv noget nyt

En anden mulighed er at prøve en helt anden boldgade af. En ny spiller er kommet på banen indenfor drikkevarer, som er blevet populær hos de fleste, nemlig den famøse bubble tea. Det er en asiatisk trend, som er nået herop til norden og mange er helt vilde med den. Den kan laves på forskellige måder, med forskellige smagsvarianter. Det kunne være et sjovt projekt for hele familien eller blot for dig selv, at prøve noget helt nyt af. På samme vis som med rabarbergrøden, kan opskriften nemt findes online, så du lynhurtigt kan komme i gang med at kokkerere din egen bubble tea. Læs mere her hvis du har brug for lidt inspiration til din hjemmelavede bubble tea.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *