I det seneste årti priserne på olie og gas har nået en all-time high. Dette har ført til stigningen i brugen af alternative brændstoffer. En sådan alternativ brændsel, som er vundet popularitet i den seneste tid, er ‘brænde’. Brænde er billig og omkostningseffektiv, brændende brænde er carbon neutral og det er let tilgængeligt. brændekløverDet er på grund af disse grunde, at en masse mennesker er begyndt at bruge brænde i deres hjem, til at give varme i stedet for gas eller olie. Hvis du vil bruge brænde i en åben ild eller træ brænder, træet skal skæres ind i en bestemt størrelse. Skæring brænde kan være en kedelig og fysisk udmattende opgave. Der er dog en maskine til rådighed, der gør opgaven meget lettere. Denne maskine kaldes en ‘Log Splitter’.
Hvad er en brændekløver?

For at sige det enkelt, det er en mekanisk økse. Den er designet til at kløve brænde hurtigere end en konventionel økse. Det gør opgaven med at opdele logger meget nemmere og sikrere.

De arbejder ved hjælp af en motor, hydraulisk pumpe til at lægge pres mod log ved hjælp af en metal kile, dette tvinger loggen at splitte åben. De er meget nyttige, da de kløve brænde i den nøjagtige størrelse er nødvendig for forskellige brændeovne omkring huset. De er nemme at bruge og ikke alt for kompliceret. Hvordan kan du vælge den rigtige billig brændekløver? Der er en række af mærker og modeller til rådighed på markedet. Dette kan få meget forvirrende for en potentiel køber. Det vigtige ting at huske på er, at der er tre typer: hydrauliske, elektriske og Gas brændekløver. Hvor hurtigt og hvordan magtfulde det kan afhænger af opdelingen kraft (RAM), at det kan lægge på loggen.
Til husholdningsbrug en med en RAM mellem 10 og 15 tons er nok, men til professionel brug i større skala en i stand til at udøve mellem 25-40 tons tryk vil være påkrævet. En billig brændekløver er særdeles nyttig og kan hjælpe med at spare en masse tid og energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *